SEGRE

MUNICIPIS TURISME

El Pont vol atreure el turisme amb moto que recorre l'Eix Pirinenc

Aprofitant les rutes entre el Cantàbric i el Mediterrani

L’alcalde, Josep Antoni Troguet, al centre, amb els dissenyadors del cartell de promoció.

L’alcalde, Josep Antoni Troguet, al centre, amb els dissenyadors del cartell de promoció.A.E.P.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pont de Suert vol convertir-se en una capital del moturisme, el turisme amb moto, després de constatar que nombrosos motoristes passen pel municipi en el transcurs de llargues rutes entre Roses, a Girona; i Hondarribia, a Guipúscoa, a través de l’Eix Pirinenc (N-260).

Els revolts tancats, trams de calçades estretes i pendents pronunciats que fan d’aquesta carretera objecte de queixes i reivindicacions per part d’ajuntaments i veïns del Pirineu són, precisament, els principals atractius per als amants de les motos.

La idea ha comportat l’obertura de nous negocis que aposten per desenvolupar el projecte

Així ho va explicar l’alcalde del Pont, Josep Antoni Troguet, que va indicar que el consistori, amb el Club de Moto del Pont, ha dissenyat la campanya Ruta 260 Midpoint. El Pont de Suert per atreure més motards i convertir-se en un lloc de referència on fer un alto al camí amb moto.

Aquest any se celebrarà la tercera edició de la Quebrantabook. Es tracta d’una concentració motera històrica de la zona que ha arribat a reunir més de 2.000 motos a la capital de l’Alta Ribagorça. Així mateix, una empresa dedicada al lloguer de motos i planificació de rutes pel Pirineu ha iniciat la seua activitat recentment al municipi.

tracking