SEGRE

ESQUÍ EQUIPAMENTS

Lladorre construirà una sala per a actes i cursos a la Pleta del Prat

La terrassa on es construirà el nou equipament.

La terrassa on es construirà el nou equipament.TAVASCAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Lladorre construirà una sala polivalent per destinar-la a usos turístics a l’estació d’esquí de Tavascan, a la zona de la Pleta del Prat. Concretament, aquesta sala s’ubicarà a la terrassa que hi ha just a sobre de l’equipament on es guarda la maquinària per condicionar les pistes d’esquí, a escassos metres del refugi.

“Ens hem quedat sense espai al refugi”, va explicar l’alcalde del municipi, Salvador Tomàs, que va apuntar que “el nou equipament, que tindrà uns 130 metres quadrats, servirà tant per fer sessions teòriques d’esquí a escolars, en el marc del programa Esport Blanc, com perquè guies i tècnics de muntanya puguin impartir formació en matèria de prevenció i seguretat en activitats de muntanya”.

S’ha de destacar que la construcció serà principalment de fusta i tindrà una estufa de pèl·lets, un dels sistemes de calefacció més eficients que hi ha al mercat.

Està previst que aquesta obra, que té un pressupost de 100.000 euros, es liciti a partir de la setmana que ve i estigui enllestida abans del mes de juny. A més, Tomàs va explicar que compten amb ajuts de la Generalitat per finançar el projecte.

tracking