SEGRE

MUNICIPIS SERVEIS

Verdú comptarà en els propers mesos amb gas propà canalitzat

L’empresa encarregada del subministrament és Xesgas.

L’empresa encarregada del subministrament és Xesgas.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns de Verdú podran accedir en els propers mesos al gas propà canalitzat si així ho desitgen. El castell d’aquest municipi de l’Urgell va acollir divendres passat una reunió en la qual l’empresa Xesgas, encarregada de gestionar el subministrament, va presentar als interessats el projecte, el recorregut de la xarxa i les tarifes, entre altres qüestions.

L’alcalde, Josep Mas, va celebrar que finalment hagin pogut aconseguir fer arribar el gas propà canalitzat al municipi, projecte pel qual porten batallant des de fa més de quatre anys.

Mas va destacar que l’objectiu de l’actual equip de govern és “dotar del màxim de serveis els veïns, en la mesura de les nostres possibilitats, per frenar el despoblament rural que pateixen molts pobles petits”. L’alcalde de Verdú també va afirmar que “el gas propà és una solució energètica més neta que altres combustibles més contaminants”.

Segons va explicar Mas, l’empresa instal·ladora és Insmagas i té previst fer la canalització principal des de la zona del cementiri fins a la part alta del poble, el carrer Molí de Vent, i a partir d’aquesta habilitar subcanalitzacions fins als habitatges que contractin el servei.

tracking