SEGRE

SEGURETAT EQUIPAMENTS

Càmeres a la deixalleria de Coll de Nargó i multes per no reciclar

Sancions entre els 300 i els 1.500 euros a partir del juny

Imatge de la deixalleria de Coll de Nargó, que ha estat reformada recentment.

Imatge de la deixalleria de Coll de Nargó, que ha estat reformada recentment.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Coll de Nargó ha instal·lat càmeres de videovigilància a la nova deixalleria del municipi, ubicada al costat del parc de bombers. El consistori ha decidit instal·lar sistemes de seguretat després de la reforma de la deixalleria per controlar que els veïns facin un bon ús d’aquest espai.

Des que ha entrat en funcionament, el consistori ja ha notificat a cinc veïns el mal ús de l’equipament i els ha advertit de possibles sancions, amb multes que oscil·len entre els 300 i els 1.500 euros. L’alcalde, Martí Riera, va explicar que l’ajuntament començarà a sancionar “a partir del segon trimestre d’aquest any”. “Considerem que després d’un període d’adaptació de cinc mesos els veïns ja coneixen el nou equipament i poden haver après a utilitzar-lo correctament”, va dir.

També s’han instal·lat càmeres a la bàscula per frenar l’incivisme i els robatoris de la recaptació

“Ara les notificacions són a tall d’avís però ben aviat passaran a ser expedients sancionadors”, va insistir.

A part de les càmeres a l’interior del recinte, també n’hi ha una d’instal·lada a la porta d’entrada, on sovint els ciutadans dipositen residus en horaris en què la deixalleria està tancada. Riera va explicar que les imatges queden custodiades per l’ajuntament.

tracking