SEGRE

MUNICIPIS DESENVOLUPAMENT

Fraga estrena àrea de servei amb 70 nous llocs de treball

A l’N-211, té gasolinera, restaurant i pàrquing || Amb una inversió de 6 milions

La nova àrea de servei de Fraga que va entrar en funcionament el cap de setmana passat.

La nova àrea de servei de Fraga que va entrar en funcionament el cap de setmana passat.JOSÉ DÍAZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova àrea de servei a l’N-211 cap a Mequinensa, a l’altura de la rotonda que dóna accés a l’AP-2 i l’autovia A-2, va entrar en funcionament el cap de setmana passat. Ha suposat una inversió de 6 milions d’euros i la creació de setanta llocs de treball, segons els promotors, el grup Áreas del Bajo Cinca SL. Compta amb un restaurant amb un aforament per a 500 comensals i una terrassa chill out; una botiga Carrefour Expres oberta tot el dia i una estació de servei per a camions i turismes que permetrà proveir-se a set camions alhora. També una àrea de vestidors amb dutxes per als transportistes, un parc infantil dissenyat per l’empresa danesa Monstrum, carregadors convencionals elèctrics i especials per al subministrament a cotxes d’aquesta modalitat i servei de vigilància nocturna. Estarà oberta les 24 hores del dia tot l’any.

A més d’empreses constructores i instal·ladores de Fraga i comarca, participen en el projecte firmes com Cepsa per a l’àrea de servei, Soteimpe a les instal·lacions de carburant o Decorretro en la decoració.

El complex es troba en un dels punts amb més densitat de trànsit viari, pel qual arriben a passar fins a 8.000 vehicles al dia. Ofereix facilitat en l’accés i amplitud en l’estacionament.

A més, la bonificació en els peatges per a camions, la proximitat de la capital i de la Plataforma Logística és garantia per al bon funcionament, segons les mateixes fonts. Les obres de l’àrea de servei van començar a finals del 2018 i han durat tot un any. Els promotors han complert els terminis ja que la previsió era posar en marxa el complex a finals del 2019 o primers d’aquest exercici. Compta amb el suport de l’ajuntament per l’activitat econòmica que generarà.

tracking