SEGRE

INFRAESTRUCTURES SEGURETAT

La Pobla de Segur demana mesures per reduir la velocitat a l'N-260 i la C-13

Imatge d’arxiu de les antigues cases dels ferroviaris.

Imatge d’arxiu de les antigues cases dels ferroviaris.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Pobla de Segur demana mesures per reduir la velocitat a la qual circulen els vehicles en el tram urbà de l’Eix Pirinenc (N-260) i la C-13. L’alcalde, Marc Baró, va explicar ahir que proposen als titulars de les dos carreteres (Estat i Generalitat) la instal·lació de més semàfors per millorar la seguretat en aquestes dos vies.

A més a més, Baró va apuntar que es reuniran amb les dos administracions per “veure si hi ha alguna altra mesura possible”.

Els trams més conflictius són l’avinguda de l’Estació, on molts cotxes circulen a gran velocitat, i l’avinguda de Verdaguer.

Per la seua part, el ministre de Transport, José Luis Ábalos, ja es va comprometre el mes passat a millorar les condicions de l’N-260 i va assenyalar que el Govern central ha reactivat el projecte de la variant de la Pobla de Segur, com ja va avançar SEGRE.

D’altra banda, l’ajuntament està pendent que la Sareb els doni una resposta sobre la millora de la seguretat als antics habitatges dels ferroviaris. Aquestes es troben a peu de la C-13 a l’entrada de la localitat i fa tres mesos que estan envoltades de tanques per risc de despreniments.

tracking