SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Greu un home després de caure pel buit d'una escala a Seròs

L’accident es va produir ahir al migdia en un habitatge del carrer Didaló || El ferit va patir diversos traumatismes i va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova

L’helicòpter i l’ambulància del SEM, al pàrquing de les piscines municipals.

L’helicòpter i l’ambulància del SEM, al pàrquing de les piscines municipals.A. SÀEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Seròs d’uns 48 anys va resultar ferit de caràcter greu ahir al migdia després de caure pel buit d’una escala d’una casa. L’accident es va produir al voltant de les 13.00 hores en un immoble situat al número 4 del carrer Didaló d’aquesta localitat del Segrià. Pel que sembla, l’home estava netejant quan, per causes que es desconeixen, es va precipitar al buit des d’una altura d’uns cinc metres, segons va explicar l’alcalde de Seròs, Josep Antoni Romia.

Ràpidament es va alertar els serveis d’emergències i, davant de la gravetat del sinistre, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va activar una ambulància i un helicòpter medicalitzat. L’aeronau va aterrar al pàrquing de les piscines municipals, situades al costat de la carretera C-45, a la sortida del poble i a l’espera d’efectuar l’evacuació. Els sanitaris van atendre in situ el ferit i finalment van decidir traslladar-lo en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Pel que sembla, l’home va patir un traumatisme cranial, un traumatisme a la cama i diverses contusions. La seua evolució era favorable.

El SEM també va activar un helicòpter medicalitzat però finalment no va ser necessari

D’altra banda, un camioner de 41 anys va resultar ferit de caràcter greu dissabte després de caure amb el seu vehicle per un terraplè d’uns 15 metres a Capella, a la Ribagorça oscenca. L’home va haver de ser rescatat amb un helicòpter de la Guàrdia Civil a causa de l’escarpat terreny. L’accident es va produir en un camí de la localitat i el ferit va ser evacuat a l’hospital d’Osca.

Fa dos setmanes, concretament el 22 de febrer passat, un jove de Fraga de 23 anys també va resultar ferit greu a causa d’una caiguda mentre caçava a Sant Esteve de la Sarga. El sinistre es va produir en una zona de roques a Beniure. El jove va perdre la consciència per culpa del fort cop i va haver de ser rescatat per efectius dels Bombers i el SEM. Va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova.

tracking