SEGRE

El Fòrum Verge Extra s'ajorna fins a la tardor a causa del coronavirus

L'esdeveniment, que analitza el valor afegit de l'oli, l'acollien municipis de l'Urgell, les Garrigues i el Segrià Sec

L'alcalde de Torrebesses, Mario Urrea, l'alcaldessa de la Granadella, Elena Llauradó,i el diputat provincial Carles Gibert, presentant el 2n Fòrum Verge Extra.

L'alcalde de Torrebesses, Mario Urrea, l'alcaldessa de la Granadella, Elena Llauradó,i el diputat provincial Carles Gibert, presentant el 2n Fòrum Verge Extra.Diputació de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 2n Fòrum Verge Extra: oli i territori 2020, que s'havia de celebrar a la Pobla de Cérvoles, Bovera, Maials, Llardecans, Torrebesses, Vallbona de les Monges, Arbeca, les Borges Blanques i la Granadella del 17 al 20 de març, ha quedat suspès fins a la tardor a causa de la incertesa que genera l'evolució del coronavirus i seguint les recomanacions dels experts. L'esdeveniment, obert a tots els agents relacionats amb el sector de l'oleïcultura, té com a objectiu determinar l'existència d'un vincle entre l'Oli d'Oliva Verge Extra (OOVE) i el territori on es produeix, fixar els atributs sobre els quals se subjecta i analitzar el grau d'interiorització d'aquest relat per part de les empreses, a més de contribuir a fomentar aquesta relació.

Els ponents que hi participen al Fòrum són Carme Gasull, periodista i comunicadora gastronòmica, i col·laboradora habitual de nombroses publicacions i creadora del blog Entaulats; David Esteller, consultor especialitzat en innovació, màrqueting, planificació i dinamització de productes turístics, a més de fundador de l'empresa TOURISLAB; Giuseppe Cavallo, amb més de 30 anys d'experiència en màrqueting responsable i storytelling, i fundador de l'agència VOXPOPULI; i Nagore Espinosa, consultora experta de la Organització Mundial del Turisme, professora en la Universitat de Deusto i CEO de IN2DESTINATION.

L'esdeveniment està organitzat en forma de recorregut pel territori de l’Urgell, les Garrigues i el Segrià Sec, durant el qual un panell d'especialistes en diferents matèries visiten espais amb elevat potencial de generar aquest valor afegit. També s'organitzen activitats públiques orientades a crear xarxa i reflexió i es clou amb un darrer fòrum obert en el qual els membres del panell presenten les seves primeres conclusions i es fomenta el debat amb totes les persones assistents.

L'única activitat que no s'ha reprogramat és l'anomenada 'elevator pitch', realitzada amb persones relacionades amb la producció i la comercialització d'OOVE, per tal d'entendre els arguments centrals de la venda del producte. La previsió és que es mantingui l'assistència de participants al Fòrum, que s'estima que serà d'un centenar de persones.

tracking