SEGRE

EQUIPAMENTS OBRES

Linyola converteix l'antic camp de futbol en parc urbà amb amfiteatre

Consultaran els veïns sobre quines millores ha d’incloure a la zona

La zona que es remodelarà, amb el monticle que es transformarà en amfiteatre.

La zona que es remodelarà, amb el monticle que es transformarà en amfiteatre.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Linyola transformarà la zona de l’antic camp de futbol en un parc urbà d’uns 10.000 metres quadrats amb un amfiteatre i més de quatre-cents arbres i arbustos. L’objectiu és, segons l’alcalde, Àlex Mases, revitalitzar una zona que feia gairebé una dècada que no tenia un ús concret i que s’havia convertit en un abocador il·legal. Per aquesta raó, s’ha elaborat un projecte que preveu millorar l’entorn perquè pugui convertir-se en ruta de passeig o lleure dels veïns.

Compta amb diferents elements clau, com l’amfiteatre, que es construirà aprofitant un petit monticle que es va habilitar per portar-hi a terme activitats de motocròs durant diversos anys. Així doncs, segons el primer edil, es podran organitzar tota mena d’activitats i espectacles a l’aire lliure. També hi ha la plantació d’arbres i arbustos, per convertir l’espai en zona verda.

La resta d’activitats i equipaments les podran decidir els veïns. El consistori té previst celebrar en breu un projecte participatiu en què les persones i col·lectius podran opinar sobre com s’ha de millorar l’espai. El consistori recollirà totes les propostes i valorarà incloure-les projecte final, que es presentarà als veïns.

Entre les primeres obres que s’han de portar a terme hi ha tancar el perímetre de la zona que s’ha de convertir en parc amb una tanca.

Aquest espai va acollir l’antic camp de futbol i, posteriorment, es va convertir en zona de motocròs al comptar el municipi amb un gran nombre d’aficionats. Posteriorment es va quedar sense activitats, per la qual cosa va començar a acumular rebutjos.

El consistori ja ha portat a terme diverses campanyes per netejar i arreglar aquesta zona de Linyola.

tracking