SEGRE

SUCCESSOS TRAGÈDIA

Minut de silenci pels muntanyencs de Sort morts

El consistori ofereix ajuda a les famílies

Imatge del minut de silenci ahir al ple de Sort.

Imatge del minut de silenci ahir al ple de Sort.AJUNTAMENT DE SORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de l’ajuntament de Sort va fer ahir un emotiu minut de silenci pels tres muntanyencs del Sobirà que van perdre la vida fa una setmana al veure’s atrapats per una allau a Geòrgia.

L’alcalde de Sort, Raimon Monterde, va afirmar que “des de la corporació volem donar el suport a les famílies i ens posem a la seua disposició per a qualsevol cosa que necessitin”. El primer edil també va afegir que “el muntanyenc ferit encara segueix ingressat a Geòrgia i esperem que els finats arribin al més aviat possible”.

Les últimes informacions que tenia l’ajuntament és que els cossos dels difunts podrien arribar avui. L’ajuntament de Sort va decretar tres dies de dol.

A l’allau van perdre la vida Ferran Comadran, veí d’Estac i bomber al Pont de Suert; Julio Barbod, d’Enviny i bomber de Sort; i Anselmo Ramírez, que vivia a Sort i treballava a Correus. Per la seua part, Carles Feliu, el muntanyenc que va poder ser rescatat amb vida, continuava ahir ingressat en un hospital de Tbilissi, on va ser intervingut quirúrgicament dos vegades. Els muntanyencs il·lesos ja han tornat.

tracking