SEGRE

SALUT

Mollerussa suspèn l'activitat als equipaments municipals durant 15 dies pel coronavirus

Mollerussa suspèn l'activitat als equipaments municipals durant 15 dies pel coronavirus

Mollerussa suspèn l'activitat als equipaments municipals durant 15 dies pel coronavirusACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Mollerussa ha decidit suspendre l'activitat als equipaments municipals durant els pròxims 15 dies, a partir de dijous, per tal d'aplicar les mesures establertes per la Generalitat la qual ha elevat la situació de prevenció i control pel coronavirus a fase d'alerta. Així s'ha decidit en la reunió d'urgència convocada per l'alcalde Marc Solsona qui ha activat també el Pla de Protecció Civil municipal. A la reunió, han participat, a banda de responsables de les diferents regidories i tècnics municipals, representants de la Policia Local, dels Mossos d'Esquadra, dels Bombers i del CAP de Mollerussa. Tots ells han estat d'acord en aquestes mesures de prevenció per tal de poder establir la traçabilitat dels contagis.

La suspensió de l'activitat afecta en el cas dels equipaments esportius a la piscina municipal, els pavellons poliesportius, el Camp d'Esports, la pista d'atletisme i el Circuït d'Autocros i Automodelisme. Val a dir en aquest sentit que les diferents federacions esportives ja han comunicat als diferents clubs la suspensió dels entrenaments i partits per aquest període de temps.

Pel que fa als equipaments culturals, també s'ha acordat deixar sense activitat el Teatre L'Amistat, el Centre Cultural, la Biblioteca Comarcal Jaume Vila i el Museu de Vestits de Paper. Per aquest motiu, se suspèn el Concurs de Dansa convocat per l'entitat Anaprode aquest cap de setmana i també les sessions de ball dels diumenge que es duen a terme a la Sala L'Amistat així com les diferents activitats previstes a la biblioteca i al Centre Cultural com és el cas de les sessions de l'Aula d'Extensió Universitària.

Així mateix, s'ha determinat deixar sense activitat el Casal Municipal per a la Gent Gran, donat que es tracta d'una població de risc i també les de l'Escola Municipal de Música on assisteixen escolars de diferents centres i localitats de la comarca.

Respecte a les escoles bressol, s'ha establert seguir amb les directrius marcades pel Departament d'Educació, que manté l'activitat normal en centres escolars tot i suspendre les activitats extraordinàries.

tracking