SEGRE

Torrefarrera suspèn el Mercat Setmanal de diumenge i el MotorShow de dissabte

Imatge d'arxiu d'una parada del mercat de Torrefarrera.

Torrefarrera suspèn el Mercat Setmanal de diumenge i el MotorShow de dissabteÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Torrefarrera ha anunciat la cancel·lació de la celebració del 3r MotorShow Torrefarrera i del Mercat Setmanal, ambdós esdeveniments previstos per aquest dissabte i diumenge, 14 i 15 de març, respectivament. La decisió s’ha pres seguint les mesures preventives, d’obligat compliment, acordades aquest dimecres pel Govern de la Generalitat de Catalunya per evitar la propagació del coronavirus, segons ha explicat el consistori.

El Mercat Setmanal de Torrefarrera té un aforament de 5.000 persones i la passada edició del MotorShow Torrefarrera va aplegar unes 5.000 durant tot el dia. Per aquest motiu, "i amb la voluntat preventiva de garantir la salut de la població", el govern municipal de Torrefarrera ha pres la decisió de suspendre la celebració d’ambdós esdeveniments previstos per aquest cap de setmana.

L’Ajuntament i l’organització del MotorShow estudiaran noves dates de celebració per a més entrada la primavera. I pel que fa al Mercat Setmanal, la suspensió és per aquest diumenge i, de cara a les pròximes setmanes, s’aniran prenent les decisions seguint en tot moment les indicacions i recomanacions de la Generalitat de Catalunya, segons ha explicat el consistori.

tracking