SEGRE

Els municipis cancel·len gairebé totes les agendes i tanquen equipaments

El muntatge de la Fira de Sant Josep es va mantenir fins al migdia. A la imatge, una de les atraccions

El muntatge de la Fira de Sant Josep es va mantenir fins al migdia. A la imatge, una de les atraccionsjoan gómez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les recomanacions de la conselleria de Salut van portar a cancel·lar bona part de les agendes municipals, especialment fires i activitats culturals. Diversos municipis van anunciar també el tancament d’equipaments de gran aforament. Pel que fa al cas de Balaguer, el consistori va decidir ahir a la nit tancar els equipaments públics com la biblioteca, la piscina, el teatre municipal i el casal Lapallavacara. També els equipaments esportius (camp de futbol i pavellons) de la capital quedaran tancats a qualsevol activitat. Les escoles municipals de dansa i gimnàstica es mantindran tancades durant quinze dies, i a l’escola de música només es faran classes individuals. El mercat setmanal de dissabte vinent se suspèn.

Mollerussa va suspendre també totes les activitats en equipaments municipals des d’avui i durant quinze dies. Afecta la piscina municipal, els pavellons, el camp de futbol, la pista d’atletisme i el circuit d’autocròs i automodelisme. També es deixarà sense activitat el teatre L’Amistat, el Centre Cultural, la Biblioteca Comarcal Jaume Vila i el Museu de Vestits de Paper, el Casal Municipal de la Gent Gran i l’Escola Municipal de Música. El mercat setmanal de dimecres també se suspèn. Les guarderies mantenen l’activitat.

Al seu torn, Tàrrega va ajornar concerts i activitats culturals i va suspendre les visites guiades als museus fins a l’abril. Així mateix, va cancel· lar les activitats del pla educatiu d’entorn. També a l’Urgell, Bellpuig ha tancat el pavelló i el gimnàs municipal durant quinze dies, va suspendre el cros escolar i el campionat de judo. Preixana ha suspès el ball dels diumenges durant dos setmanes, informa Segre Tàrrega. Per la seua banda, a la Seu d’Urgell es va anul· lar tota l’agenda cultural i les activitats del centre cívic de l’Escorxador.

tracking