SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Es fan passar per guàrdies civils per assaltar una casa al Cogul

Tres homes que van irrompre armats en un habitatge amb tres persones a l’interior || Els Mossos els van arrestar mentre fugien per carreteres secundàries

Vista general del Gogul, a les Garrigues, on van tenir lloc els fets ahir a la tarda.

Vista general del Gogul, a les Garrigues, on van tenir lloc els fets ahir a la tarda.DISPOSITIVO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir tres persones que es van fer passar per guàrdies civils per assaltar a mà armada una casa al Cogul, a les Garrigues. Segons va informar la policia catalana, els fets van tenir lloc entre les 15.30 i les 16.00 hores d’ahir, quan tres individus van irrompre a l’habitatge amb passamuntanyes i amb una pistola, que la investigació encara ha de determinar si és real o simulada. Les mateixes fonts van assenyalar que els assaltants van intimidar tres persones que es trobaven en aquell moment a l’interior de l’habitatge i que, al no trobar el que buscaven, van fugir del lloc sense robar res. Després de rebre l’avís, els Mossos van activar el dispositiu Gàbia per mirar de localitzar els assaltants, als quals van poder detenir mentre fugien per carreteres secundàries en un municipi pròxim al Cogul. La policia catalana manté oberta la investigació per intentar aclarir els detalls d’aquest assalt i identificar els tres homes.

Per la seua banda, continua la investigació per localitzar els autors d’un assalt violent la setmana passada en una casa de Sant Martí de Maldà. El succés va tenir lloc el passat 2 de març, quan un matrimoni d’edat avançada va ser assaltat al seu domicili per dos individus, que els van emmordassar i van lligar.

Els Mossos van establir l’operatiu Gàbia per localitzar els assaltants i els van arrestar poc després

En aquell cas, el succés va tenir lloc a primera hora del matí, quan dos encaputxats van irrompre a l’habitatge i, després de lligar i emmordassar les víctimes, van buscar per tota la casa per trobar objectes de valor. Les víctimes van estar emmordassades almenys un parell d’hores fins que la dona va aconseguir alliberar-se i trucar al 112. Aquella mateixa setmana, el conseller d’Interior, Miquel Buch, es va reunir amb el president del consell comarcal de l’Urgell, que va traslladar la preocupació del territori després de l’onada de robatoris. Buch va prometre el desplegament de més agents dels Mossos a la comarca.

tracking