SEGRE

TEMPORAL CONSEQÜÈNCIES

Cervera adjudica la reconstrucció de la teulada del pavelló poliesportiu

Imatge del pavelló de Cervera després de les destrosses provocades pel vendaval del 2 de març.

Imatge del pavelló de Cervera després de les destrosses provocades pel vendaval del 2 de març.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Cervera, Ramon Augé, ha ordenat l’execució immediata de les obres de desmuntatge de les plaques d’amiant i la reconstrucció de la coberta del pavelló poliesportiu després dels danys ocasionats pel vendaval del dia 2. Segons va explicar Augé, l’actuació es portarà a terme pel greu perill que representa l’estat de la coberta, d’acord amb l’informe tècnic de l’arquitecte municipal, que va alertar del risc per a les persones, així com de la degradació de l’enllumenat i el parquet de la pista.

Els serveis tècnics han emès un informe que conclou que l’oferta més avantatjosa correspon a la d’una empresa catalana especialitzada en la recuperació de naus sinistrades, per un import de 208.213 euros. Augé va assenyalar que “davant del risc per a les persones i la degradació de l’equipament, i pensant a reduir en la mesura que sigui possible el temps i les molèsties que, arran de l’incident, han d’afrontar les entitats, així com els i les esportistes que s’han de traslladar a altres poblacions, hem decidit actuar d’urgència i ordenar la reparació immediata de la teulada del pavelló”.

Una part del cost d’aquesta actuació la cobrirà l’assegurança i, fora d’això, es demanarà la col·laboració de les administracions. El dilluns 2 de març una forta ràfega de vent es va emportar la teulada del pavelló, que va quedar sobre l’avinguda de Guissona.

tracking