SEGRE

Nou cas de coronavirus entre els lleidatans que van viatjar amb l'Imserso a Benidorm

Una dona gran de Sant Martí de Maldà

Un carrer de Sant Martí de Maldà

Confirmat un nou cas de coronavirus entre els lleidatans que van viatjar a BenidormJordi Guardiola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Sant Martí de Riucorb ha comunicat que s’ha detectat el primer cas de coronavirus al municipi, concretament al nucli de Sant Martí de Maldà. Segons ha pogut saber SEGRE, es tracta d’una dona gran que també havia participat al viatge de l’Imserso a Benidorm juntament amb la veïna de Castellserà que es va convertir en el primer cas de coronavirus a la demarcació de Lleida.

La veïna afectada per coronavirus es troba aïllada des de diumenge i no es tem perquè hi hagi nous casos al poble ni tampoc hi ha motius d’alarma, segons comunica el consistori.

Des de l'ajuntament demanen als veïns que augmentin les precaucions i segueixin les recomanacions de les autoritats sanitàries que arriben des dels canals oficials. El consistori també insisteix en "augmentar la higiene personal i a la casa, mantenir la distància en el contacte social i mantenir la calma".

Els casos confirmats de persones infectades pel coronavirus a Lleida van augmentar ahir exponencialment al registrar-se tretze positius més, per la qual cosa el nombre oficial de contagiats és de disset, segons Salut (no està confirmat si el cas de Sant Martí de Riucorb conegut aquest divendres està inclòs en aquest balanç o es tracta d'un 18è infectat). Dotze d’aquests tretze casos són importats, com els quatre primers, mentre que n’hi ha un altre que es troba en estudi, per la qual cosa seria susceptible de ser el primer de transmissió local. Dos dels nous infectats han estat hospitalitzats, amb la qual cosa els ingressats en total són cinc (més informació).

tracking