SEGRE

Dos joves de Mollerussa, atrapats a Tenerife

Estan separats de la seva filla, que es troba a Golmés. La companyia els ha cancel·lat el vol fins a dues vegades

Dos joves de Mollerussa, atrapats a Tenerife

Dos joves de Mollerussa, atrapats a TenerifeA.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Anabel Segura i David Seseña, dos joves de Mollerussa de 34 i 35 anys, es troben atrapats a Tenerife per la crisi del coronavirus. Van arribar a l'illa el passat dimecres 11 de març i havien de tornar aquest dimecres 18 amb Vueling, però la companyia els ha cancel·lat el vol fins a dues vegades. És per això que la parella ha hagut de comprar un altre vol pel seu compte per tornar dijous amb Ryanair, però encara no saben si el vol tirarà endavant o també es cancel·larà.

En declaracions a SEGRE, la parella assegura que tenen molta por de quedar-se atrapats a Tenerife, on en aquests moment estan instal·lats en una casa de la plataforma Airbnb i separats de la seva filla d'onze anys, que es troba amb els padrins a Golmés. Si els vols de tornada no prosperen i s'han de quedar més dies, la parella s'haurà de quedar confinada a aquesta casa i pactar el cost d'allotjament amb la propietària. A més a més, tenen el seu vehicle aparcat al pàrquing de l'aeroport de Barcelona, que hauran de seguir pagant fins a la seva tornada, com també hauran de continuar pagant el vehicle de lloguer que tenen contractat a l'illa.

Els dos joves, que asseguren estar molt espantats i als quals els costa dormir, miren de mitigar el confinament i els nervis fent esport al balcó de casa i parlant constantment amb familiars i amics per videoconferències. Diuen, a més, que a Tenerife la gent no es pren de debò les mesures restrictives per evitar el contagi.  

Coneixes algun cas de lleidatans atrapats o confinats arreu del món? Coneixes alguna història que hauríem d'explicar? Envian's un correu a segrecom@segre.com o a través del WhatsApp a 672 03 83 50

tracking