SEGRE

SUCCESSOS TRIBUNALS

Presó per agredir el client d'un pub el dia de Nadal a Balaguer

Condemnat a un any per un delicte de lesions

Vista general de Balaguer, on van tenir lloc els fets.

Vista general de Balaguer, on van tenir lloc els fets.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Lleida ha condemnat un home per clavar una pallissa a un altre individu en un pub de Balaguer, per la qual cosa li imposa una pena d’un any de presó per un delicte de lesions i el pagament de més de 3.350 euros a la víctima per les seqüeles, ja que fins i tot va haver de ser intervingut quirúrgicament. La sentència confirma la pena imposada en primera instància pel Jutjat Penal 2 de Lleida i rebutja el recurs presentat per la defensa, que al·legava que no s’havia pogut acreditar l’autoria del seu client i que hauria d’aplicar-se l’atenuant molt qualificat de dilacions indegudes.

Segons la sentència, els fets van tenir lloc el dia de Nadal del 2014, quan l’acusat es trobava en un pub de la capital de la Noguera i va treure per la força de l’establiment un altre individu, que havia tingut un incident previ amb el seu germà.

Dos testimonis van reconèixer l’acusat com l’agressor per una fotografia del perfil a la xarxa social

L’Audiència considera provat que l’acusat va clavar a la víctima cops i puntades de peu per tot el cos, causant-li lesions que van requerir per a la curació tractament metge quirúrgic.

El tribunal rebutja la versió de l’acusat, que al·lega legítima defensa en la seua conducta a l’assenyalar que el denunciant havia agredit prèviament el seu germà i que ell el va defensar. Tanmateix, la sentència assenyala que l’atestat dels Mossos indica que el germà només presentava una petita ferida que “no justifica” l’agressió. A més, afirma que dos testimonis van reconèixer l’acusat com l’agressor mitjançant una fotografia de Facebook.

Per tot plegat, rebutja el recurs del processat i confirma la sentència d’un any de presó, a banda del pagament de 2.500 euros per les lesions ocasionades a la víctima i 852 euros per les seqüeles.

tracking