SEGRE

SERVEIS APARCAMENTS

Mollerussa desactiva la zona blava a tota la ciutat

Demà no hi haurà mercat setmanal

L’aparcament ubicat al carrer Crist Rei.

L’aparcament ubicat al carrer Crist Rei.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Mollerussa ha acordat desactivar el pagament per aparcar en zona blava a tota la ciutat fins a nou avís mentre duri l’alarma pel coronavirus. Aquesta mesura ja s’ha pres a Lleida i a Balaguer.

Així mateix, manté la supressió del mercat setmanal, malgrat que compta amb parades d’alimentació, per evitar la concentració de persones. El consistori ha demanat a la població que segueixi les mesures adoptades per evitar l’expansió del virus, que ja compta amb casos confirmats a la ciutat.

L’ajuntament ha posat en marxa un servei, Ajude(M)ollerussa, per assistir persones vulnerables, ja siguin de la tercera edat o col·lectius de risc, afectades per les mesures adoptades amb l’objectiu de prevenir la propagació del coronavirus.

La voluntat és coordinar l’ajuda que aquest col·lectiu pugui necessitar i fer les derivacions als serveis adequats amb l’aplicació dels protocols vigents per reduir riscos. Per aquesta raó, s’ha posat disposició de les persones que ho necessitin un telèfon directe, el 676 289 571.

tracking