SEGRE

Tres positius nous eleven a cinc els casos de coronavirus a Tàrrega

Una vista de Tàrrega.

Una vista de Tàrrega.Xavier Santesmasses

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Salut ha confirmat a l'Ajuntament de Tàrrega la detecció de tres nous casos positius de coronavirus a la ciutat. Amb aquest són cinc els casos confirmats a la capital de l'Urgell. Tots tenen símptomes lleus i es troben aïllats a casa seva. L'alcaldessa, Alba Pijuan, ha fet una crida a la ciutadania a la serenor i a un confinament domiciliari responsable per evitar la propagació del virus.

Els primers dos casos de coronavirus a la ciutat es van confirmar el passat 17 de març. Es tracta de dues persones grans, amb pronòstic lleu, que es troben aïllades a casa seva i que havien realitzat dies enrere un viatge de l'Imserso a Benidorm.

L'alcaldessa ha comunicat els tres nous casos al comitè d'emergència creat a Tàrrega arran de la pandèmia del coronavirus i ha manifestat que se'n farà un seguiment acurat. En els cinc casos els professionals sanitaris estan supervisant l'aïllament i no es requereix ingrés hospitalari. En aquest sentit, Pijuan ha recordat que la Policia Local de Tàrrega vetlla pel compliment de les restriccions de mobilitat a la via pública. La circulació només és permesa per anar i tornar de la feina sempre que no sigui possible aplicar el teletreball, anar i tornar de centres sanitaris, fer la compra de productes bàsics o atendre persones vulnerables. 

tracking