SEGRE

ESNOTICIA

Les targetes menjador arriben a 9 comarques i 3 encara les esperen

Mentre uns consells les entreguen directament, d’altres ho deleguen als ajuntaments || En repartiran a més de 8.200 beneficiaris, la major part dels quals al Segrià

Una treballadora del consell de l’Urgell preparant l’entrega de les targetes moneder.

Una treballadora del consell de l’Urgell preparant l’entrega de les targetes moneder.C.C.U.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les targetes moneder per als beneficiaris de les beques de menjador de les escoles de Lleida han arribat ja a nou comarques, mentre que tres encara les esperen. Aquestes es podran utilitzar per comprar menjar i tenen per objectiu garantir aliments als nens de famílies amb pocs recursos mentre els centres educatius estan tancats per l’alerta sanitària. S’entregaran a més de 8.200 escolars de Lleida, dels quals 5.000 viuen al Segrià. El mètode d’entrega canvia d’una comarca a l’altra. Així el consell de la Ribagorça dóna cita a les famílies amb intervals de deu minuts perquè les recullin a la seu de la corporació, mentre que al Pla una empresa de repartiment les distribuirà a partir d’avui a 520 beneficiaris.

A la majoria de comarques es farà a través dels ajuntaments. És el mètode que han elegit els consells de les Garrigues, Segarra, Urgell, Alt Urgell, Solsonès, Segrià i Noguera. Les dos últimes encara no les han rebut i preveuen que arribin avui. Així, els consells de les Garrigues i l’Urgell preveuen començar avui el repartiment de les targetes i la Segarra preveu acabar avui l’entrega.

Segrià i Noguera preveuen rebre en els propers dies les targetes, que s’hauran d’utilitzar en supermercats

Així mateix, tècnics dels ajuntaments s’encarregaran del repartiment de les 328 targetes moneder de l’Alt Urgell. Per la seua part, el consell del Sobirà analitzava ahir a la tarda el mètode d’entrega que s’aplicarà. Al Jussà, tècnics del consell van iniciar el repartiment en els dos punts de distribució que s’han establert a Tremp i la Pobla de Segur.

Així mateix, el Conselh Generau d’Aran tampoc no havia rebut ahir les 45 targetes moneder que corresponen als alumnes de la Val. El síndic, Paco Boya, va assegurar que a causa de la crisi sanitària generada pel coronavirus el govern aranès ha planejat un dispositiu per repartir aliments als que no poden anar a recollir-los al banc d’aliments i un altre que s’encarrega del proveïment de medicaments.

Una treballadora del consell de l’Urgell preparant l’entrega de les targetes moneder.

Una treballadora del consell de l’Urgell preparant l’entrega de les targetes moneder.C.C.U.

tracking