SEGRE

ESNOTICIA

Aniversari i concursos per suportar el confinament

Soses entrega regals i felicita els veïns pel seu aniversari || Mostra artística a Albatàrrec i policies ballen a Andorra

El Martí, veí de Soses que dimarts va complir 9 anys i va rebre un regal.

El Martí, veí de Soses que dimarts va complir 9 anys i va rebre un regal.AYUNTAMIENTO DE SOSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El confinament desperta la imaginació dels lleidatans, que impulsen iniciatives per fer més suportable la reclusió provocada per la crisi sanitària del coronavirus.

Així, l’ajuntament de Soses i els veïns feliciten els aniversaris a petits i grans. Aquests reben un obsequi artesanal, elaborat per Leticia Sisó, veïna de Soses, i un membre de la brigada s’encarrega d’entregar-lo, sempre complint les mesures de seguretat per evitar el contagi. A més, els diumenges es reproduirà a través del pregó una cançó per felicitar els veïns que compleixen anys durant la setmana.

Els diumenges es felicitarà amb una cançó els que compleixin anys durant la setmana a Soses

Així mateix, a Albatàrrec s’ha organitzat una competició de preguntes per demostrar qui coneix més el municipi. També s’ha impulsat un concurs de relats i fotografies sobre el confinament i els guanyadors poden emportar-se entrades per al cine o el teatre. A Albatàrrec també es prepara una mostra de les habilitats artístiques dels veïns, que poden demostrar els seus dots musicals o de ball a través d’un vídeo.

D’altra mbanda, a Andorra, agents de circulació d’Escaldes-Engordany van ballar dilluns al ritme de la cançó infantil Baby Shark per animar els veïns, segons va informar el Diari d’Andorra.

El Martí, veí de Soses que dimarts va complir 9 anys i va rebre un regal.

El Martí, veí de Soses que dimarts va complir 9 anys i va rebre un regal.AYUNTAMIENTO DE SOSES

tracking