SEGRE

TRÀNSIT ESTAT D?ALARMA

VÍDEO | Espectacular persecució dels Mossos per atrapar un conductor que es va saltar un control

L’espectacular persecució no va finalitzar fins a Puigverd de Lleida || Nou dispositiu a les carreteres per evitar desplaçaments a segones residències, amb sancions d’entre 600 i 30.000 euros

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a la tarda a Puigverd de Lleida un conductor que es va saltar un control de mobilitat per l’estat d’alarma a la carretera Ll-11 als Alamús. La persecució, en la qual van participar diverses patrulles, es va iniciar cap a les 17.00 hores i de l’Ll-11 va continuar per camins i carreteres secundàries d’Artesa de Lleida fins que, finalment, l’infractor va poder ser interceptat a Puigverd de Lleida. Va ser arrestat com a presumpte autor dels delictes contra la seguretat en el trànsit per conducció temerària i desobediència a l’autoritat. També el van denunciar per saltar-se el confinament. La policia catalana també va fer ahir a la tarda un control a la carretera N-240 al seu pas per Juneda per evitar els desplaçaments del cap de setmana a segones residències en el marc del dispositiu Oris. Com ja va fer la setmana passada, els Mossos han previst fins demà un total de dos-cents controls en què participen 1.000 agents. Es para tots els vehicles, excepte els de mercaderies, com camions, per comprovar que els conductors no estan infringint les mesures de restricció. Els denunciats s’enfronten a multes que van dels 600 als 30.000 euros.

Des de la policia catalana van recordar que les activitats a l’aire lliure i a la muntanya, com esquiar, passejar, fer esport, anar amb bicicleta o practicar rúning, estan totalment prohibides. Diverses localitats lleidatanes van mostrar fa dos caps de setmana el seu rebuig de la presència de forans ja que, malgrat que no estava encara prohibit, la Generalitat havia desaconsellat els desplaçaments a segones residències. El conseller d’Interior, Miquel Buch, va afirmar ahir que “els cossos policials actuen contra els irresponsables i incívics que ajuden a propagar la malaltia. Hem de guanyar el virus quedant-nos a casa”. En aquest sentit, els Mossos d’Esquadra van fer una nova crida a la població perquè segueixi les mesures decretades.

Arresten un jove per saltar-se el confinament La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir ahir a la tarda al Barri Antic un jove de 18 anys acusat d’un delicte de desobediència greu per saltar-se reiteradament la prohibició de sortir al carrer. La Urbana ja havia denunciat el jove dijous i ahir a la tarda. Tanmateix, en va fer cas omís, per la qual cosa van acabar arrestant-lo com a presumpte autor d’un delicte de desobediència greu.

Persecució pels carrers d’Artesa.

Persecució pels carrers d’Artesa.ITMAR FABREGAT

Persecució pels carrers d’Artesa.

Persecució pels carrers d’Artesa.ITMAR FABREGAT

tracking