SEGRE

ESNOTICIA

L'alcalde de Vilagrassa dóna positiu, s'aïlla i delega en els seus regidors

L’ajuntament ja va prendre mesures per evitar contagis amb teletreball des del 12 de març || Un sindicat afirma que hi ha deu mossos amb Covid-19 a la Seu

Dos veïns de Camarasa aplaudint en honor a Josep Vendrell.

Dos veïns de Camarasa aplaudint en honor a Josep Vendrell.VEÏNS DEL CARRER SANT ANTONI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Vilagrassa, Jordi Serés, va donar positiu en coronavirus dijous passat. Serés va explicar que “sóc a casa i estic bé, malgrat que ara em toca descansar”. A l’espera de restablir-se, ha delegat les seues funcions en el primer tinent d’alcalde, Òscar Abascal, que estarà assistit per la resta de l’equip de la corporació. A l’ajuntament no han pres mesures de prevenció excepcionals perquè ja les van impulsar el passat 12 de març, apostant en la mesura possible pel teletreball.

Amb el positiu de Serés, Vilagrassa ja suma dos casos de coronavirus. Un altre veí es troba ingressat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. L’ajuntament demana a la població que es confini a les seues cases, que surti només en casos de necessitat i que extremi les precaucions al fer-ho.

El consistori s’ofereix a fer la compra de les persones grans o vulnerables per evitar que hagin de sortir de casa. A aquests de l’Urgell se sumen els quatre nous casos que va confirmar ahir l’ajuntament de Tàrrega i que eleven a nou la xifra de contagiats.

D’altra banda, el sindicat de Mossos d’Esquadra SAP-Fepol va afirmar ahir a la nit en un comunicat que hi ha, com a mínim, deu casos positius de coronavirus confirmats en agents de la comissaria de la Seu d’Urgell, per la qual cosa reclama que tots els mossos que hagin estat en contacte amb els infectats siguin confinats.

Després de recordar que ahir es va conèixer la primera mort d’un agent víctima de la pandèmia, va criticar que no s’hagi confinat part dels efectius de la comissaria ni se’ls hagi practicat cap test, ja que podrien ser portadors i desenvolupar la malaltia, sent un risc per a ells mateixos i per a tercers.

tracking