SEGRE

ESNOTICIA

Passejades terapèutiques del Grup Alba de Tàrrega

Per suportar el confinament

Una de les passejades terapèutiques que ofereix el Grup Alba.

Una de les passejades terapèutiques que ofereix el Grup Alba.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup Alba de Tàrrega porta a terme passejades terapèutiques amb alguns dels usuaris de les residències Ca n’Aleix i Alba, ja que aquesta és una de les activitats permeses durant l’estat d’alarma decretat per la crisi del coronavirus. En aquests centres resideixen un total de 41 persones amb discapacitat.

Marta Jové, una de les monitores, va defensar ahir la necessitat d’aquests tombs, sobretot per a les persones amb algun tipus de trastorn de conducta, ja que, “en cas de no poder sortir de casa, se’ls hauria d’augmentar la medicació o acabarien ingressats a l’hospital”. Jové va detallar que “són passejades curtes i individuals”, és a dir, un usuari acompanyat d’una única persona i sempre seguint totes les mesures de protecció.

També porten amb ells un document acreditatiu de la discapacitat o de la necessitat de sortir.

Pel que fa a les residències que atén el Grup Alba, la directora, Maite Trepat, va explicar que ja han habilitat un pis per aïllar persones amb coronavirus en cas que sigui necessari. De moment, no tenen cap positiu encara que Trepat va dir que “hem d’estar organitzats i preparats”.

tracking