SEGRE

Confirmats 12 nous casos positius de coronavirus a Tàrrega

El total de persones contagiades a la capital de l’Urgell ascendeix a 21, de les quals 16 han necessitat hospitalització

Vista de Tàrrega

Vista de TàrregaAjuntament de Tàrrega

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut ha confirmat aquest dilluns a l’ajuntament de Tàrrega 12 nous casos positius de coronavirus al municipi. Amb aquestes dades, el total de persones contagiades a la capital de l’Urgell ascendeix a un total de 21.

Tots els nous positius confirmats avui han requerit ingrés hospitalari a l’Arnau de Vilanova. Fins ara, 16 casos diagnosticats a Tàrrega han necessitat hospitalització, mentre que els cinc restants romanen aïllats als seus domicilis. Com fixa el protocol, els professionals sanitaris estan supervisant els positius aïllats a casa.

Amb l'últim balanç, la xifra de casos positius confirmats a la capital de l'Urgell ha augmentat més del doble en els últims tres dies –fins divendres passat es coneixien 9 casos –.

L’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú, ha reitarat la crida a la ciutadania per extremar les mesures de precaució i prevenció, i apel·la al confinament domiciliari responsable i solidari per evitar la propagació del covid-19. En aquest sentit, ha recordat que la Policia Local de Tàrrega vetlla pel compliment de les restriccions de mobilitat a la via pública mentre que la Brigada Municipal du a terme tasques de desinfecció d’espais públics arreu de la ciutat. En nom del consistori, l’alcaldessa ha agraït les diferents iniciatives solidàries sorgides del teixit associatiu i empresarial per proveir material a centres sanitaris i residències de gent gran a més de la tasca assistencial de la Xarxa de Voluntariat de Tàrrega, que proveeix aliments i fàrmacs a persones en situació de vulnerabilitat sense haver de sortir de casa.

 
tracking