SEGRE

ESNOTICIA

Confirmen quatre nous casos a l'Associació Talma

S’eleva a onze el nombre d’infectats de l’entitat || Són tres professionals que estaven aïllats i una persona usuària

Imatge d'arxiu del carrer Major de Juneda.

Sis positius per coronavirus a l'associació Talma de JunedaÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Associació Talma va informar ahir de quatre nous casos positius de coronavirus als habitatges que l’entitat té a Juneda. Es tracta de tres professionals que hi treballen i que van ser aïllats de forma preventiva al mostrar símptomes i d’una quarta persona usuària de l’entitat. Amb aquests ja són onze els casos confirmats de coronavirus a l’entitat. A causa de la detecció de casos i d’acord amb l’assessorament de l’equip epidemiòleg, Talma va reorganitzar fa diversos dies les tres residències per aïllar al màxim les persones que han donat positiu i garantir més seguretat als professionals que hi treballen. A més, la reorganització es va acompanyar amb unes mesures de desinfecció exhaustives a les residències, amb l’objectiu de prevenir possibles nous contagis.

Val a recordar que fa gairebé dos setmanes un usuari de l’entitat va morir per coronavirus. Es tracta de Ramon Ribé, el col·leccionista de flascons de colònia de l’Albi que es va donar a conèixer després d’aparèixer al programa El Foraster de TV3 que anava dedicat a aquesta població.

D’altra banda, un grup format per veïnes del municipi de Fondarella s’ha organitzat per fabricar bates i altres materials de protecció per a treballadors sanitaris durant el confinament a les seues cases. En els propers dies les donaran al CAP de Mollerussa, afegint-se així a l’onada de solidaritat sorgida en molts municipis de tot el territori a fi de donar suport i ajudar els que lluiten per evitar que la pandèmia es propagui.

tracking