SEGRE

L'UME desinfecta la residència de gent gran d'Àger

Vint dels 28 residents han donat positiu per coronavirus

Imatge d'arxiu de la residència d'Àger en l'inici del confinament.

L'UME desinfecta la residència de gent gran d'ÀgerMaite Monné

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Unitat Militar d’Emergències (UME) ha iniciat aquest dilluns, passades les 12.00 hores, la desinfecció de la residència de gent gran d’Àger en la qual 20 dels 28 residents han donat positiu per coronavirus.

Poc abans de l’inici dels treballs, el subdeldegat del Govern espanyol a Lleida, José Crespín, anunciava en un missatge al seu compte de Twitter que l’UME estava a punt d’arribar al poble per iniciar les tasques de desinfecció a petició de l’Ajuntament.

L’alcaldessa del municipi, Mireia Burgés, ha explicat a Europa Press que a més de les 20 malaltes hi ha unes altres tres persones aïllades.

Des que es va declarar l’estat d’alarma en aquesta residència han mort quatre persones de les quals el coronavirus estava confirmat en una d’elles.

Segons l’alcaldessa el geriàtric té 13 persones de baixa, de les quals desconeix la malaltia, i compta en el torn de demà amb cinc especialistes en gerontologia, una infermera, una voluntària i la directora.

A la tarda treballen una infermera i quatre especialistes en gerontologia, i una voluntària i la directora treballen a mitja jornada, i a la nit hi ha treballant dos persones.

tracking