SEGRE

INCIDENTS CENTRE ESCOLAR

Cau un arbre al col·legi Albert Vives de la Seu d'Urgell

L’arbre que va caure ahir al pati del col·legi Albert Vives de la Seu d’Urgell.

L’arbre que va caure ahir al pati del col·legi Albert Vives de la Seu d’Urgell.A.JUNTAMENT DE LA SEU D’URGELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Seu d’Urgell revisarà els arbres del pati del col·legi Albert Vives, al caure’n ahir un de gran al davant de l’entrada de l’escola.

Des del consistori van lamentar aquest incident, tot i que van assenyalar que “va ser una gran sort que no provoqués danys personals a l’estar el centre buit a causa de la situació d’emergència”.

Els tècnics de la brigada de l’àrea de parcs i jardins van analitzar l’arbre i van comprovar que les arrels estaven podrides. Precisament, aquest exemplar, just a l’entrada del col·legi, formava part d’una filera d’arbres que hi ha al perímetre del col·legi, a la zona que és més propera al riu Segre.

Segons van assenyalar fonts del consistori, quan finalitzi l’estat d’alarma pel coronavirus es portarà a terme un estudi més exhaustiu de tots els arbres del recinte per saber si aquesta circumstància afecta altres exemplars del pati.

En funció de les conclusions d’aquest estudi s’actuarà o no en altres exemplars. De fet, l’ajuntament va manifestar que, si cal talar-ne algun, es farà per garantir la seguretat dels professors i els nens i nenes del col·legi, “encara que sigui un exemplar molt valuós”.

Els operaris de la brigada municipal van treballar durant el dia serrant l’arbre per poder retirar-lo de la zona del pati i deixar espai a l’entrada.

tracking