SEGRE

SUCCESSOS DELINQÜÈNCIA

Els Mossos investiguen el robatori a una botiga del centre històric d'Agramunt

Es va produir ahir a la matinada i el lladre va ser gravat per les càmeres de seguretat

Imatge del lladre, que portava una llanterna a la boca, amb el calaix obert de la màquina registradora.

Imatge del lladre, que portava una llanterna a la boca, amb el calaix obert de la màquina registradora.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra investiguen el robatori amb força que es va produir ahir a la matinada en una botiga d’alimentació al carrer Sant Joan d’Agramunt, en ple centre històric. Els fets es van produir cap a les 2.20 hores de la matinada, quan un home que portava la cara tapada i una llanterna a la boca va accedir a l’establiment per la part posterior, al carrer Germandat de la Sang.

“Ha trencat el vidre i ha forçat el pany per entrar a la botiga. Posteriorment s’ha dirigit a la caixa enregistradora per endur-se la recaptació que hi havia”, va explicar Ramon Penella, el responsable de l’establiment, que va denunciar el robatori davant dels Mossos d’Esquadra. Entre les proves, la policia compta amb l’enregistrament de les càmeres de seguretat que hi ha a l’interior de la botiga, en el qual es pot veure un individu amb la cara tapada, amb xandall, guants i una llanterna a la boca. Es desconeix si l’individu es va emportar algun article de l’interior com botelles de licor i si estava acompanyat per una altra persona que l’esperava a l’exterior per fugir. Agents de la policia científica també van acudir a la botiga per intentar obtenir altres indicis.

Els robatoris en establiments, especialment als habitatges, s’han reduït notablement en les últimes setmanes a causa de l’estat d’alarma.

tracking