SEGRE

Primera alta mèdica a Mollerussa d'una persona amb coronavirus

La Policia Local fa la primera detenció per incompliment reiterat del confinament

Treballs de neteja als carrers de la capital del Pla d'Urgell.

Primera alta mèdica a Mollerussa d'una persona amb coronavirusAjuntament de Mollerussa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Malgrat els casos positius de coronavirus entre veïns de Mollerussa s'han elevat a 29, aquest dilluns s'ha sabut que un dels infectats ha rebut l'alta mèdica, segons informació facilitada des del CAP de la ciutat. D'altra banda, la xifra de víctimes mortals s'ha mantingut estable en 7 persones que han perdut la vida pel covid-19. Durant el cap de setmana s'han aixecat 6 actes per incompliment de l'ordre de confinament, 4 d'elles a un grup de persones que estaven juntes al carrer. Així mateix, també s'ha fet la primera detenció d'una persona per incompliment reiterat de les mesures de l'estat d'alarma.

Les dades s'han donat a conèixer en la reunió periòdica del comitè d'emergència del Pla de Protecció Civil de Mollerussa, convocada per l'alcalde Marc Solsona, que s'ha fet aquest dilluns i on s'ha constatat que des de dimecres només s'ha hagut d'aixecar una acta, sent en total 81 les denúncies fetes des que es va activar el Pla de Protecció Civil.

Pel que fa al servei Ajude(M)ollerussa, ha rebut ja 277 trucades, que han derivat en 192 accions directes que han dut a terme la cinquantena de persones voluntàries que hi col·laboren. Així mateix, també s'han dut a terme 210 seguiments telefònics a persones grans de la ciutat per conèixer la seva situació i possibles necessitats i es manté un contacte permanent amb les tres residències de persones vulnerables que hi ha a la ciutat i on no s'ha detectat cap cas de coronavirus.

També es manté actiu des d'aquest programa el servei d'àpats a domicili, que es va començar a prestar aquest dimarts i que ja ha tingut 10 usuaris, així com el que es fa en col·laboració amb el Servei de Suport al Dol de Ponent que ja ha rebut 4 sol·licituds.

tracking