SEGRE

La residència de la Fuliola acumula 17 morts per coronavirus

Veïns de la localitat denuncien “poca transparència” per part del consistori i del centre

L’Exèrcit va desinfectar dilluns l’hospital i la residència de la tercera edat de Vielha.

L’Exèrcit va desinfectar dilluns l’hospital i la residència de la tercera edat de Vielha.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La residència de la Fuliola, un dels principals punts de contagis per coronavirus a l’Urgell, acumula almenys 17 morts pel Covinya|Cocep-19, segons van confirmar fonts de l’ajuntament a l’agència Efe.

Veïns de la localitat van denunciar a SEGRE “poca transparència i ocultació d’informació” per part del consistori i de la direcció de la residència. "Cada dia moren entre una i tres persones i ningú no ens informa de res", va lamentar un veí que prefereix mantenir-se en l’anonimat.

Davant les critiques veïnals, l’ajuntament va publicar un comunicat les xarxes socials recordant que “els comunicats de defunció només es publicaran quan els familiars els autoritzin”. L’alcalde, Jaume Ferrer, va reconèixer, a través del comunicat, que “la residència geriàtrica està passant per moments molt delicats i difícils, saben que som al seu costat igual com al de les famílies dels usuaris i dels serveis mèdics de la mateixa, estem col·laborant de forma activa, sempre des dels nostres mitjans d’actuació.”

El consistori va aprofitar per agrair el grup de voluntaris, que ha facilitat a tota la població màscares de protecció i va recordar que cada dia desinfecten la via pública, amb especial incidència en els punts de més concurrència, com el consultori mèdic, la residència, els establiments que romanen oberts i els contenidors.

tracking