SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Mor un conductor al bolcar amb el camió en un camí de Vinaixa

La víctima és un veí de Reus de 53 anys que es va quedar atrapat || És el primer accident de trànsit mortal a les comarques de Lleida durant l’estat d’alarma

El camió de va sortir del camí i va acabar bolcant.

El camió de va sortir del camí i va acabar bolcant.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camioner de cinquanta-tres anys veí de Reus va perdre la vida ahir a primera hora de la tarda al bolcar el vehicle que conduïa al camí asfaltat que hi ha entre Vinaixa i els Omellons, a les Garrigues. Aquest és el primer accident de trànsit mortal que es registra a les comarques de Lleida des que es va decretar l’estat d’alarma.

El sinistre es va produir a les 15.41 hores al quilòmetre 4 del camí IGG-12 quan, per causes que es desconeixen, el camió, que transportava pedres, va sortir de la via i va acabar bolcant. Fins al lloc dels fets van anar una patrulla dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i l’helicòpter medicalitzat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), segons va informar el Servei Català de Trànsit. El camioner, J.M.G.R., es va quedar atrapat i els serveis d’emergències no van poder fer res per salvar-li la vida.

Amb la d’ahir, ja són sis les persones que han perdut la vida aquest any en accidents de trànsit a Lleida. Per trobar l’anterior sinistre mortal cal remuntar-se al 15 de febrer, quan va morir un vianant atropellat a la carretera N-II a la sortida de Lleida en direcció a Alcarràs. Els altres quatre morts es van concentrar en tot just dos dies, el 10 i l’11 de febrer.

Dos motoristes van morir a la ciutat de Lleida i dos persones al mateix punt de la C-14 a Vilanova de l’Aguda.

D’altra banda, l’ocupant d’un turisme va resultar ferit greu ahir al sortir de la via i bolcar amb el vehicle a la carretera L-700 a Alcanó, segons els Bombers. L’accident es va produir a les 18.59 hores.

Un altre vehicle també va registrar una sortida de via ahir a la tarda a la C-12 al seu pas per Maials. El sinistre es va produir a les 16.31 hores i només es van haver de lamentar danys materials, segons van informar els Bombers de la Generalitat. La sinistralitat a les carreteres s’ha reduït aproximadament un 70 per cent des que es va decretar l’estat d’alarma per les restriccions de mobilitat.

tracking