SEGRE

ESNOTICIA

Treballadors d'una residència de Tàrrega es confinen al centre

Per evitar que es registri un brot de coronavirus al geriàtric || Tres morts més a la Pobla de Segur, que eleven la xifra de defuncions per Covid-19 a onze

La brigada de l’Exèrcit de Terra es preparava ahir per desinfectar la residència d’Alcarràs.

La brigada de l’Exèrcit de Terra es preparava ahir per desinfectar la residència d’Alcarràs.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Trenta dels 41 treballadors de la residència del Carme de Tàrrega s’han confinat al centre per evitar les entrades i sortides del geriàtric i esquivar possibles contagis de coronavirus, segons va explicar un dels responsables, Àlex Camps. Els empleats han acceptat la proposta de l’empresa i part d’ells s’instal·laran a la tercera planta de l’edifici i la resta, en caravanes que posaran al pati del darrere de la residència a partir de dijous. Almenys una residència de Lleida, una altra a Oliana i una altra de Fraga també han optat per aquest sistema per protegir els padrins.

Per la seua banda, fonts de la Generalitat van confirmar que ahir es van començar a traslladar ancians de la Llar de Sant Josep de Lleida (on han mort una quinzena de persones) al centre Hèstia de Balaguer. En total, aquesta mesura afectarà onze persones. També es van traslladar a aquest centre de la Noguera usuaris de la residència Comtes d’Urgell i Santa Maria, les dos a Balaguer. D’altra banda, usuaris del centre Hèstia seran traslladats a la residència d’Anglesola. En un altre ordre, al geriàtric de la Pobla de Segur ja han perdut la vida onze ancians pel brot de coronavirus que s’ha registrat al centre. En concret, entre dissabte i ahir es van comptabilitzar tres òbits més, segons va explicar l’alcalde, Marc Baró. Les darreres dades de la conselleria de Treball i Assumptes Socials assenyalen que hi ha 47 morts per coronavirus en una desena de residències de Lleida, els mateixos que dilluns ja que segons les seues dades, ahir no es van registrar més defuncions.

tracking