SEGRE

ESNOTICIA

Primer test ràpid al carrer davant l'hospital de la Seu

Mossos de l’Alt Urgell també es fan la prova a la via pública

Treballadors de l’hospital de la Seu fent el test ràpid a una embarassada de la capital.

Treballadors de l’hospital de la Seu fent el test ràpid a una embarassada de la capital.FUNDACIÓ SANT HOSPITAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell va fer ahir el primer test PCR a l’exterior de les instal·lacions mèdiques per detectar coronavirus. Fonts mèdiques van indicar que es va tractar d’una pacient embarassada pendent de donar a llum, que l’hospital va citar al passeig Joan Brudieu de la ciutat per fer el test sense necessitat que la dona baixés del vehicle. Un tuit de la FSH va fer saltar les alarmes i nombrosos veïns van anar al CAP i a l’hospital perquè els fessin la prova. Les mateixes fonts van indicar que la prova és limitada, per ara, a “casos indicats pel servei d’epidemiologia, seguint els criteris de Salut”.

El primer test exterior de l’hospital va coincidir amb els que el departament d’Interior va fer ahir a mossos d’esquadra que es trobaven en situació d’aïllament domiciliari de la comissària dels Mossos d’Esquadra de la Seu, que pertany a la Regió Policial del Pirineu Occidental.

Els agents van ser convocats a l’exterior de la comissaria, on sense la necessitat de baixar dels vehicles, agents de la unitat d’investigació científica de la policia catalana els van practicar el test del PCR. La convocatòria de la Seu d’Urgell va ser de les primeres a dur-se a terme de tot Catalunya.

tracking