SEGRE

INFRAESTRUCTURES CARRETERES

Ivars de Noguera estrena la nova rotonda de la C-26

En l’encreuament amb la travessia local i ha suposat una inversió de 445.000 euros || L’objectiu és augmentar la seguretat viària

Imatge de la rotonda d’Ivars de Noguera a la cruïlla amb la C-26, abans d’Alfarràs.

Imatge de la rotonda d’Ivars de Noguera a la cruïlla amb la C-26, abans d’Alfarràs.AJUNTAMENT D’IVARS DE NOGUERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Territori ha finalitzat la rotonda a l’encreuament de la C-26 amb la carretera local d’accés a Ivars de Noguera. L’obra l’havia d’inaugurar el conseller de Territori, Damià Calvet, la setmana en què l’Estat va decretar el confinament. Malgrat això, els treballs estan finalitzats i aquesta cruïlla ja compta amb la rotonda que permet augmentar la seguretat en aquest encreuament de carreteres. La C-26 suporta una mitjana de 3.000 vehicles diaris amb puntes de densitat els caps de setmana d’hivern al tractar-se d’un accés important al Pirineu de Lleida i de vehicles pesants i agrícoles. Així mateix, el projecte ha contemplat una millora del ferm del pont sobre el riu Noguera Ribagorçana i les juntes de dilatació de la infraestructura. L’alcalde d’Ivars de Noguera, Josep Magrí, va assegurar que la construcció de la rotonda ha estat durant anys una reivindicació del municipi davant la falta de visibilitat a la cruïlla, on també hi ha hagut diversos accidents mortals.

Els treballs han suposat una inversió de 445.300 euros i inclouen una rotonda tancada, ben il·luminada i senyalitzada i segura des de tots els accessos i l’entramat de camins de la zona.

tracking