SEGRE

La residència Llar d'Avis del Carme de Tàrrega, confinada per blindar-se contra el coronavirus

Part dels treballadors s’han instal·lat en dues autocaravanes

La residència Llar d'Avis del Carme de Tàrrega, confinada per blindar-se contra el coronavirus

La residència Llar d'Avis del Carme de Tàrrega, confinada per blindar-se contra el coronavirusSegre Tàrrega

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La residència Llar d’Avis del Carme de Tàrrega està confinada des d’aquest cap de setmana. Dissabte a les 7 de la tarda quinze treballadors es van tancar amb els usuaris i està previst que no surtin de l’edifici fins d’aquí 14 o 15 dies. El gerent del centre geriàtric, Xavier Camps, ha explicat que l’objectiu de la mesura és “evitar que el coronavirus entri a la residència”, on de moment no s’ha registrat cap positiu.

Part dels treballadors s’han instal·lat en dues autocaravanes i un tot terreny particular amb tenda de campanya, que es troben al pati exterior de la residència. La resta s’han instal·lat a l’interior del centre on han readaptat diferents espais. La tercera planta de l’edifici ha quedat buida per tal de tenir-la preparada en cas que sigui necessari aïllar-hi a algun resident.

Camps ha agraït el suport rebut per l’empresa Caravaning Lleida de Bellvís, que els ha cedit gratuïtament les dues autocaravanes per poder dur a terme el confinament.

La proposta de confinar-se la va fer un grup de treballadors a direcció i des d’allí es va crear un llista de voluntaris i es va dur a terme tota la logística per fer-ho possible. Val a dir que els 15 treballadors confinats són de tots els serveis que té el centre geriàtric: gericultors, administració, infermeria, bugaderia, neteja i cuina.

Cap usuari de la residència ni cap treballador té símptomes compatibles amb el coronavirus, i amb el confinament conjunt s’espera que així continuï fins a què tot plegat torni a la normalitat. Camps ha indicat que «pensem que d’aquí 14 o 15 dies les UCI estaran més alliberades i hi haurà més material de protecció disponible».

tracking