SEGRE

ESNOTICIA

Un mort i catorze casos al geriàtric d'Aitona i 23 positius al d'Àger

En aquest últim centre, tots els usuaris excepte dos tenen coronavirus || L’ancià de la Seu d’Urgell dóna negatiu i desconfinen els usuaris del Seminari

Professionals de la residència del Seminari de la Seu, col·locant-se ahir el material de protecció.

Professionals de la residència del Seminari de la Seu, col·locant-se ahir el material de protecció.USS FSH.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Llar Santa Teresa Jornet d’Aitona té uns catorze casos de coronavirus diagnosticats i un mort, que va traspassar la nit de dilluns a dimarts. Segons han explica fonts pròximes a SEGRE, els usuaris contagiats es troben aïllats i a la residència es porten a terme treballs de desinfecció. Així mateix, al geriàtric d’Àger ja són 23 els ancians amb Covid-19, encara que es troben estables. D’aquesta manera, tots els residents excepte dos estan encomanats. D’altra banda, al centre de la Fuliola s’ha registrat una nova mort, la qual cosa eleva les defuncions des de l’inici de la pandèmia a dinou, informa Segre Tàrrega.

A més a més, l’ancià que dimarts va ser traslladat del Seminari de la Seu a l’hospital de la ciutat al sospitar que podia haver contret el virus va donar negatiu en les proves que se li van practicar. L’alcalde i president del Patronat de la Fundació Sant Hospital, Jordi Fàbrega, va explicar que l’home continuarà ingressat “per prevenció” per veure com evoluciona. L’alarma va saltar, va dir, “al patir un pic de febre dimarts però sense la presència de tos ni cap altre símptoma” associat al virus (vegeu SEGRE d’ahir). Els altres 21 residents al Seminari, que van anar a aquest equipament des de la unitat sociosanitària de l’hospital de l’Alt Urgell, ja no estan aïllats després de descartar aquest possible cas, informa C. Sans.

D’altra banda, el personal del Bus de la Salut s’ha incorporat als treballs per practicar tests en totes les residències d’ancians de Lleida amb casos de Covid-19.

tracking