SEGRE

SUCCESSOS SINISTRALITAT

Mor un veí d'Alfarràs al quedar atrapat sota el seu motocultor

Es tracta d’un home de 72 anys que va sortir a treballar el seu hivernacle la tarda de divendres || La família va avisar al veure que no tornava a casa a la nit

Vista general del pont medieval d’Alfarràs.

Vista general del pont medieval d’Alfarràs.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí d’Alfarràs de 72 anys va morir divendres a la tarda al quedar atrapat sota el motocultor mentre treballava a la seua propietat situada en aquest municipi del Segrià. Segons van informar fonts dels Mossos d’Esquadra, els serveis d’emergències van rebre l’avís cap a les 21 hores i es van traslladar al lloc, on van trobar la víctima sota el vehicle. Les mateixes fonts van assenyalar que l’home havia sortit de casa seua per anar a l’hivernacle, que es troba a la mateixa finca, i, per causes que es desconeixen i s’investiguen, va ser atropellat pel motocultor amb què treballava. Fonts pròximes al cas van explicar que va ser la família que va avisar els Mossos al comprovar que la víctima havia sortit a la tarda i no havia tornat a l’hora de sopar. El van trobar al costat de l’hivernacle atrapat sota el vehicle. La investigació determinarà les circumstàncies de l’accident, que no es tracta d’un sinistre laboral perquè la víctima ja estava jubilada. La notícia va commocionar els veïns d’Alfarràs, segons van explicar les mateixes fonts, que van lamentar la pèrdua.

Es tracta del primer accident mortal amb un vehicle agrícola en el que va d’any a les comarques de Ponent, encara que se n’han registrat altres de gravetat a la província.

Un home va resultar ferit de gravetat el març passat en un accident amb el seu tractor a Arbeca

A finals del mes de març passat, un home d’uns 50 anys va resultar ferit de caràcter greu al tenir un accident amb un tractor a Arbeca. Aquell sinistre es va produir cap a les 16.30 hores en un camí d’aquesta localitat de les Garrigues, quan l’home va caure i el vehicle li va passar per sobre, segons van informar els Mossos. Fins al lloc van acudir diverses patrulles de la policia catalana, dos ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Després de ser atès in situ pels sanitaris, el ferit va ser evacuat en helicòpter a l’hospital Joan XXIII de Tarragona. El tractor no tenia cabina i va acabar a l’interior d’un camp.

Tres tractoristes van morir en accidents l’any passat a Ponent

L’any passat es van produir tres accidents mortals de tractor a les comarques de Lleida. Al maig va perdre la vida un agricultor a Guissona al ser atropellat pel seu vehicle. A l’agost va morir un home de 85 anys després de ser atropellat accidentalment pel tractor que conduïa el seu fill a Bellvís. I a l’octubre va morir un veí de Menàrguens de 42 anys. Encara van ser més tràgiques les xifres del 2018, quan es van registrar set sinistres mortals de tractor a Lleida, dels quals tres van ser accidents de trànsit. Així mateix, en els últims tretze anys més de quaranta tractoristes han mort per accidents a Ponent. L’any més negre va ser el 2009, quan hi va haver vuit accidents mortals amb aquest tipus de vehicles. En molts casos no tenen cabina i les víctimes són d’edat avançada.

tracking