SEGRE

SUCCESSOS DROGUES

Detingut un veí de Montanui per traficar amb marihuana a Aran

Els Mossos d’Esquadra li van trobar bossetes amb la droga i 520 euros en bitllets fraccionats || Augmenten un 60% les denúncies per delictes contra la salut pública

Vista de la droga i els diners intervinguts al detingut a Aran.

Vista de la droga i els diners intervinguts al detingut a Aran.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres un veí de Montanui de 42 anys acusat de traficar amb marihuana. Els fets van tenir lloc al migdia quan un mosso que estava fent gestions d’investigació va detectar un home, que es trobava a l’exterior d’una botiga d’alimentació de la carretera de Gausac, en una actitud sospitosa. Després d’observar-lo, l’agent va comprovar que aquest individu consultava contínuament el telèfon i caminava amunt i avall sense una destinació concreta, com si estigués esperant algú per la zona. Amb el suport d’una altra dotació policial, els agents van identificar l’home i durant l’escorcoll li van trobar tres bossetes amb cabdells de marihuana i 520 euros en bitllets fraccionats.

A més, a l’interior del vehicle en el qual s’havia desplaçat fins a la zona li van trobar més bossetes amb marihuana. Tot apunta que el detingut es va desplaçar fins a Vielha per distribuir la droga entre consumidors de la comarca. El detingut va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l’obligació de presentar-se davant de l’autoritat judicial quan sigui requerit.

És la segona detenció en menys de quaranta-vuit hores per delictes contra la salut pública després que dimarts fos arrestat un andorrà de trenta-tres anys amb més de 2.000 pastilles d’èxtasi a l’estació d’autobusos de la Seu d’Urgell. En aquest cas, havia anat a buscar la droga Barcelona i l’objectiu, segons la investigació, era distribuir-la al Pirineu. Les denúncies a Mossos per delictes contra la salut pública s’han incrementat durant el mes de març un 60 per cent respecte al mateix mes de l’any passat, amb un total de setze fets coneguts a les comarques lleidatanes.

Així mateix, els agents investiguen el possible tràfic de drogues utilitzant mitjans de transport de pagament o empreses de repartiment a domicili al detectar-se més casos durant el confinament. Entre el gener i el març, s’han registrat un total de trenta-dos denúncies per drogues.

tracking