SEGRE

SUCCESSOS MOSSOS

Imputat pel robatori d'una trentena de tremuges d'una granja de Mollerussa

Descobert perquè les venia per internet

Les tremuges robades ha s’han tornat al legítim propietari.

Les tremuges robades ha s’han tornat al legítim propietari.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment per un delicte de furt un jove de dinou anys, veí de Barcelona i de nacionalitat argentina, pel robatori de material en una granja de Mollerussa. La investigació es va iniciar a mitjans de març, quan es va produir una sèrie de furts i danys en unes granges de porcí situades al Parc de la Serra de la capital del Pla d’Urgell.

El propietari d’una explotació va denunciar que havia patit un robatori i va explicar que, aprofitant que la granja estava aturada, algú havia desmantellat tota la instal·lació de coure i n’havia sostret vint-i-set tremuges d’alimentació. Vint-i-cinc tremuges més estaven desmuntades i apilades a punt per carregar-les. El valor del material robat era d’uns 650 euros i els danys a la granja ascendien a 3.000 euros. El denunciant també va informar que havia vist que en una plataforma de compravenda d’articles de segona mà s’hi oferien unes tremuges molt similars a les que li havien robat. Gràcies a la investigació oberta, la policia catalana va poder aclarir la identitat de la persona responsable de l’anunci. Els investigadors van arribar a la conclusió que el presumpte lladre era un veí de Barcelona però que tenia vincles directes amb la zona on es trobaven les granges.

El propietari va explicar que hi havia un anunci dels articles en una plataforma de segona mà

Quan els agents van contactar amb el presumpte autor, l’home va reconèixer l’autoria i va facilitar la devolució de totes les tremuges sostretes i que encara es trobaven a Mollerussa. Els Mossos d’Esquadra el van denunciar penalment per un delicte de furt i se’l va informar de l’obligatorietat de presentar-se davant de l’autoritat judicial quan sigui requerit.

tracking