SEGRE

MUNICIPIS INCIDENTS

Bellpuig acaba de retirar la runa de la casa que es va esfondrar al març

La casa estava deshabitada i es va enfonsar la matinada del passat 6 de març.

La casa estava deshabitada i es va enfonsar la matinada del passat 6 de març.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Bellpuig ja ha retirat tota la runa de la casa que es va enderrocar el passat 6 de març. Els treballs es van allargar més del que s’havia previst perquè havien de retirar amiant, cosa que va requerir l’actuació d’una empresa especialitzada, i perquè les tasques van coincidir amb l’inici de l’estat d’alarma. Els propietaris de l’habitatge esfondrat s’han fet càrrec dels costos de retirar la runa.

Per a l’ajuntament es tractava d’una actuació urgent amb l’objectiu d’evitar que algú prengués mal, ja que es tracta d’un punt molt cèntric, al carrer Sant Josep. L’incident no va causar ferits, encara que un vehicle estacionat va quedar sepultat.

En un altre ordre de coses, l’ajuntament de Bellpuig defensa el resultat de la poda ecològica aplicada a finals d’any. Segons va explicar l’alcalde, Jordi Estiarte, “la poda selectiva respecta el cicle natural mentre que l’altra és més agressiva i l’arbre ha de fer un sobreesforç per treure les fulles”. El resultat pot veure’s a la plaça Ramon Folch, on després de les crítiques rebudes, van provar els dos tipus de poda en diferents arbres.

tracking