SEGRE

ESNOTICIA

Acaba el confinament de quinze treballadors en una residència de Tàrrega

Quinze empleats s’havien aïllat i no tenen cap cas

Els treballadors que van acabar ahir el confinament a la Llar d’Avis del Carme de Tàrrega.

Els treballadors que van acabar ahir el confinament a la Llar d’Avis del Carme de Tàrrega.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quinze treballadors de la residència Llar d’Avis del Carme van acabar ahir al matí el confinament que van iniciar fa quinze dies amb els seixanta-dos avis que viuen en aquest centre geriàtric. Ho van fer complint el seu objectiu: evitar que el coronavirus entrés a la residència.

El gerent, Xavier Camps, va explicar que ha estat una experiència “molt dura” però alhora “molt positiva i gratificant”, ja que estan satisfets de la feina que han fet. A més, conviure les vint-i-quatre hores del dia amb els avis els ha fet replantejar moltes coses en la manera de funcionar, que tenen previst modificar.

La impulsora del confinament va ser Àngels Morera, infermera de la residència, que va coincidir que “ha estat una experiència molt gratificant que ens ha permès conversar amb els avis moltes més hores i tenir un contacte directe més profund”. El gerent també va agrair el suport que els han donat familiars i veïns, cada dia a les 20.00 hores sortíem uns quants a la porta per aplaudir els sanitaris i cada dia s’hi sumaven més veïns des dels balcons fent-nos arribar mostres de suport.

Per la seua banda, el coronavirus ha canviat el model d’atenció al pacient de forma radical. Els centres sanitaris s’estan adaptant per poder atendre’ls de manera telemàtica, com el CAP de Tàrrega, que ja està posant en marxa les vídeo consultes. D’aquesta manera, es facilitarà l’atenció i el seguiment.

Els treballadors que van acabar ahir el confinament a la Llar d’Avis del Carme de Tàrrega.

Els treballadors que van acabar ahir el confinament a la Llar d’Avis del Carme de Tàrrega.SEGRE TÀRREGA

tracking