SEGRE

MUNICIPIS PROVEÏMENTS

Renoven la xarxa d'aigua potable a la zona oest d'Organyà

El consistori millora el proveïment en 150 cases de dos carrers

L’actuació se centra a la zona oest d’Organyà.

L’actuació se centra a la zona oest d’Organyà.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Organyà ha adjudicat les obres per renovar la xarxa de subministrament d’aigua dels carrers Vilansats i Cooperativa Vivendes Santa Fe, a la zona oest del municipi. Els treballs, que aniran a càrrec d’Àrids i Formigons Pont d’Espia, contemplen la substitució de les canonades, que tenen materials com el fibrociment, i han quedat obsoletes.

L’alcalde, Celestí Vilà, va explicar ahir que l’ajuntament fa anys que treballa en la renovació de la xarxa de subministrament d’aigua de tot el municipi per eliminar aquest material. “Cada vegada que podem optar a una ajuda de la Generalitat presentem un projecte per anar-la substituint (la xarxa) a poc a poc i per fases”, va apuntar. Aquesta actuació millorarà el proveïment en uns 150 habitatges. Després d’aquestes obres, quedarà pendent substituir sis quilòmetres més de canonada repartits en altres zones d’Organyà.

L’actuació ha estat adjudicada per un import total de 33.759 euros i els treballs s’allargaran un mes. L’ajuntament compta amb una ajuda de la Diputació.

tracking