SEGRE

EQUIPAMENTS OBRES

Cervera sotmet a debat el projecte del nou pavelló

Inversió de 3,5 milions i es començarà a construir el 2021

Imatge de l’actual pavelló poliesportiu de Cervera.

Imatge de l’actual pavelló poliesportiu de Cervera.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria de Cervera sotmetrà a aprovació el projecte de construcció del nou pavelló poliesportiu en un ple que se celebrarà aquest mes, el primer des de l’inici de la crisi sanitària del coronavirus. El projecte s’ha anat ajornant per falta d’ajuts des de la presentació de fa tres anys. Finalment, el mes de desembre passat el consistori va portar a terme els treballs d’expropiació dels terrenys.

Per iniciar les obres, el consistori ja va recórrer al crèdit el 2018. Val a recordar que des de fa més de quatre dècades l’únic poliesportiu de la ciutat és el que li va cedir l’empresa local 3VVV, un equipament que fa anys va quedar obsolet i que el mes de març passat va haver de tancar-se després que un fort temporal de vent arranqués la coberta del pavelló.

El projecte s’ha anat ajornant des de fa tres anys per falta de subvencions

El consistori compta amb una subvenció de la Diputació de 206.000 euros per invertir en l’eficiència energètica del nou equipament. Aquesta instal·lació, consistent en la col·locació de plaques fotovoltaiques, es durà a terme durant aquest any en un equipament contigu.

L’alcalde, Ramon Augé, va explicar que esperen que la Generalitat anunciï la seua aportació al projecte. El cost total del nou pavelló s’estima en uns 3,5 milions d’euros i es projecta l’inici de la construcció el 2021.

D’altra banda, Augé va assegurar que està previst que la setmana que ve comencin els treballs de reparació de la coberta feta malbé del vell poliesportiu.

tracking