SEGRE

RENOVABLES INSTAL·LACIÓ

Agramunt projecta proveir quatre edificis amb energia solar

L’actuació té un pressupost de 82.597 euros

Els plafons s’instal·laran al col·legi Macià Companys.

Els plafons s’instal·laran al col·legi Macià Companys.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Agramunt projecta instal·lar plaques fotovoltaiques al col·legi Macià Companys per subministrar electricitat a l’escola i a tres edificis municipals més: l’ajuntament, la residència Mas Vell i el Casal Agramuntí.

El projecte, que té un pressupost total de 82.597 euros, espera rebre dos subvencions. Una correspon a l’Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energia (IDAE) i ascendeix a 41.298 euros, i l’altra és de la Diputació de Lleida, de 10.324 euros, mentre que la resta l’assumiria el consistori amb fons propis.

L’últim ple de l’ajuntament d’Agramunt, que es va celebrar de forma telemàtica el 30 d’abril passat, va aprovar per unanimitat una modificació del pressupost municipal per incorporar una partida destinada a aquest projecte.

L’alcaldessa en funcions, Sílvia Fernández, va destacar la importància de “donar exemple” i d’“apostar per energies renovables per reduir les emissions de diòxid de carboni a l’atmosfera i, al mateix temps, reduir la factura elèctrica”.

tracking