SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Greu un camioner a l'explotar-li una bombona a Torrefarrera

Va patir cremades a la cara, les mans i el tors quan es trobava a la cabina || Va ser evacuat en helicòpter medicalitzat a l’hospital Vall d’Hebron

L’helicòpter medicalitzat va aterrar al costat del camió i va evacuar el ferit a l’hospital Vall d’Hebron.

L’helicòpter medicalitzat va aterrar al costat del camió i va evacuar el ferit a l’hospital Vall d’Hebron.JORDI MARCOS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camioner de cinquanta-cinc anys va resultar ferit de caràcter greu ahir al matí a l’explotar-li una bombona de càmping gas quan es trobava a l’interior de la cabina del tràiler a Torrefarrera. La deflagració es va produir cap a les 10.00 hores al carrer Variant, al polígon d’aquesta localitat del Segrià. El camió, d’una empresa de transports de Portugal, estava estacionat quan es va produir l’explosió.

L’home es va fer cremades de primer i segon grau a la cara, els braços i el tors (pit i estómac), segons ha pogut saber aquest diari. Pel que sembla, la bombona, que estava guardada en un armari exterior del lateral de la cabina, va explotar i va ferir el camioner, que es trobava a dins, a través d’unes reixetes de ventilació.

Hi van anar cinc dotacions de Bombers, dos ambulàncies, l’helicòpter medicalitzat i Mossos

Fins al lloc dels fets van acudir diverses patrulles dels Mossos, cinc dotacions dels Bombers i dos ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va aterrar a escassos metres del camió.

Després de ser atès in situ pels sanitaris, el camioner va ser evacuat amb pronòstic greu a l’hospital Vall d’Hebron, que té una unitat especialitzada en cremats i on ahir a la tarda continuava ingressat i el seu estat no havia variat. Durant l’operatiu, el carrer va estar tallat al trànsit.

D’altra banda, una persona va patir cremades a la mà i va resultar intoxicada de caràcter lleu ahir al matí en un incendi a la cuina d’un pis del carrer Príncep de Viana de la ciutat de Lleida, segons van informar els Bombers de la Generalitat. El foc es va declarar a les 8.46 hores en un habitatge situat al número 5 i fins al lloc van anar tres dotacions dels Bombers, diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i el Sistema d’Emergències Mèdiques. El foc va afectar la campana de fums i un moble de la cuina. No hi va haver desallotjats.

L’helicòpter medicalitzat va aterrar al costat del camió i va evacuar el ferit a l’hospital Vall d’Hebron.

L’helicòpter medicalitzat va aterrar al costat del camió i va evacuar el ferit a l’hospital Vall d’Hebron.JORDI MARCOS

tracking