SEGRE

SUCCESSOS DELINQÜÈNCIA

Detinguts per robar en camions a l'AP-2 a Lleida

Esquerdaven les lones i sostreien els articles

La Guàrdia Civil ha fet 9 escorcolls i ha detingut 14 persones.

La Guàrdia Civil ha fet 9 escorcolls i ha detingut 14 persones.GUARDIA CIVIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut catorze persones acusades de formar part de dos organitzacions delictives dedicades al robatori a l’interior de camions estacionats en àrees de servei de l’autopista AP-2 a Lleida i de la província d’Osca.

En el marc de l’operació, que es va iniciar a Fraga, els agents han dut a terme nou escorcolls en domicilis i naus industrials on s’han recuperat efectes valorats en 72.000 euros, amb la qual cosa s’han aclarit un total de vint-i-set robatoris. Als detinguts, onze homes i tres dones d’entre 30 i 57 anys i veïns de Barcelona, Sant Adrià de Besòs, Terrassa, Badalona i l’Hospitalet de Llobregat, se’ls imputen els delictes de pertinença a organització criminal, robatori amb força en les coses i receptació.

En concret, se centraven en vehicles de gran tonatge en la seua ruta de pas per les carreteres N-II i AP-2. Aprofitaven les parades a les àrees de servei per esquerdar la lona i sostreure el material que transportaven els camions.

Després de la seua intervenció, la Guàrdia Civil ha recuperat material tecnològic com teclats d’ordinador, carregadors de mòbil fixos i de cotxe, adaptadors USB, altaveus i auriculars.

tracking