SEGRE

ESNOTICIA

Els hospitals de la Seu d'Urgell i la Cerdanya, lliures del virus, Vielha té un cas i el Pallars, quatre

Les últimes altes es van donar diumenge i fa tretze dies en els dos primers, respectivament || A Lleida ciutat encara queden prop de noranta ingressats entre l’Arnau, el Santa Maria i el Nastasi

El lloc on estava muntat l’hospital de campanya de Vielha.

El lloc on estava muntat l’hospital de campanya de Vielha.CONSELH GENERAU D’ARAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell i l’Hospital de la Cerdanya, a la localitat de Puigcerdà, no tenen cap persona ingressada amb Covid-19 ni tampoc pendent de resultats de proves PCR, mentre que a l’Espitau de Vielha queda un sol cas positiu ingressat i a l’Hospital Comarcal del Pallars, a Tremp, quatre.

A la capital de l’Alt Urgell, fins aquest dilluns hi havia un cas sospitós que ahir va ser descartat, mentre que l’últim positiu confirmat va rebre l’alta diumenge passat. En aquest equipament s’han donat divuit altes des de l’inici de la pandèmia i s’han registrat tres defuncions. Val a recordar que la Fundació Sant Hospital va traslladar al març 18 persones de la residència assistida i de la unitat sociosanitària de l’equipament cap a la tercera planta del Seminari a fi de protegir la gent d’avançada edat i poder alliberar llits per si fossin necessaris. Pel que fa a la comarca, ahir s’havien confirmat un total de 65 casos positius i hi havia 207 sospitosos.

D’altra banda, a l’equipament de Puigcerdà ahir es van assolir els zero casos pendents de fer-se proves i fa tretze dies que no es registra cap ingressat per Covid-19. S’hi han hospitalitzat 35 persones i hi va haver una víctima mortal. Així mateix, a la Cerdanya s’han registrat 44 positius des de l’inici de la pandèmia i hi ha 194 sospitosos a qui no se’ls ha fet cap prova, segons dades de Salut.

D’altra banda, a l’Espitau de Vielha només quedava ahir una pacient per coronavirus. S’ha de recordar que la part sociosanitària del centre es va destinar a malalts que no tinguessin Covid-19, mentre que la planta es va reservar per als infectats. Així mateix, el Conselh Generau va desmuntar dilluns l’hospital de campanya que s’havia instal·lat per donar suport a l’Espitau. En total, s’han registrat 125 positius segons el Conselh i hi ha 262 sospitosos segons dades de Salut. Finalment, hi ha encara quatre persones ingressades per Covid-19 a l’Hospital Comarcal del Pallars. Al Sobirà no ha mort cap afectat per coronavirus, segons Salut.

Uns 75 entre l’Arnau i el Santa Maria Entre l’hospital Arnau de Vilanova i el Santa Maria hi havia ahir encara ingressats uns 75 pacients amb coronavirus. Hi cal sumar una altra dotzena que estan ingressats a l’hotel hospital Nastasi. Al Pirineu la situació va clarament a la baixa i les xifres d’ingressats són ja molt reduïdes.

tracking