SEGRE

PROMOCIÓ COMERCIAL

Els 'molleuros', amb un 20 per cent de valor addicional per animar el comerç

Mollerussa Comercial i el consistori destinen 18.000 € a la campanya a partir del 18

Instal·len mampares a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

Instal·len mampares a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mollerussa Comercial i l’ajuntament iniciaran a partir del 18 de maig una campanya pensada per injectar directament 110.000 euros a l’economia local amb l’ús de molleuros, la moneda que s’utilitza als establiments adherits a l’associació de comerciants. La iniciativa, batejada com Duros a quatre pessetes, vol premiar així el client local tal com van explicar el president de l’entitat, Àlex Català, i l’alcalde, Marc Solsona. En total, es destinaran 18.000 euros que assumiran aquestes dos entitats. Així, les persones que canviïn euros per molleuros rebran de regal un 20 per cent més.

Només es podrà canviar cinquanta euros (deu euros de regal) o cent euros (vint euros). Per fer aquesta transacció econòmica, s’habilitarà un punt d’informació en un local de la plaça de Manuel Bertrand, al costat del carrer Joan Burniol, que estarà obert de dilluns a dissabte de 10 a 1 del matí i de 5 a 7 de la tarda. Els molleuros que s’intercanviïn seran en paper i no tenen data de caducitat, segons ha va indicar Català.

El mercat dels dimecres reobrirà portes el dia 13 Marc Solsona va confirmar que el dia 13 es reobrirà el mercat setmanal amb un màxim de 25 parades d’alimentació que es distribuiran entre les places de l’Ajuntament, Pla d’Urgell i Manuel Bertrand per complir les mesures de distanciació establertes. El recinte tindrà un perímetre tancat amb dos accessos per vetllar per les mesures de seguretat de la clientela.

tracking